Thursday, June 9, 2011

Welcome to McD Parit Raja guys.

9 June 2011,
McD Parit Raja dah mula beroperasi.
lepas ni tak payah dahla nak susah² turun McD batu pahat.
kat parit raja pun dah boleh berwifi sambil berdating ber-reunion makan dabelcisbeger.

sempena majlis pembukaan semalam,
krew² dan staf² McD dijemput bawak kenalan dan keluarga
untuk datang meriahkan majlis yang diberi nama Family Night,
di mana semua yang kononnya family ni dapatlah makan free malam ni.
tapi takdelah sampai ko boley order siap tapau untuk 1 kampung.
ada diberi kupon dalam 3 keping untuk seorang staff (lebey kurang).
pastu duklah ramai² dan enjoylah semua meal tu sama².

nah tengoklah ramai tak ramainya kat makan free McD semalam.

pintu kiri.

 
middle hall.

kaunter yang tak luas mana.

baris² ye sume.

kupon makan with 4 pilihan makanan.

then haruslah muka² yang datang memboncetkan perot memeriahkan majlis.

 geng 'the curve'

muka seronok dapat makan free

bersama geng 'paris'. lapor padahal nih. =.="

 yeahhh..orang tamak haruslah dapat 2 kupon!

nom nom nom..

so guys, lepas ni jom lepak McD parit raja jom!

6 comments:

  1. jommmmmmmmmmmmmmmm!!!! hehehehe..

    ReplyDelete
  2. nak gi nak gi! ini makin mnarik minat suh dtg BP nih. aishhhhh

    ReplyDelete
  3. jom baby.... abg amar blanje nasi ayam kt mcD... hehehe

    ReplyDelete
  4. abg ammar blanje baby jeke? eip?? T__T

    ReplyDelete